SKICKA IN DITT BIDRAG HÄR!

Guldäggsgalan 2020

Vi önskar varmt välkommen till Guldäggsgalan 2020, som blir den 59:e i ordningen och den första någonsin att livesändas digitalt.

Guldägget är Sveriges äldsta och största tävling i kreativitet och Guldäggsgalan är årets höjdpunkt i kommunikationsbranschen och varje år samlas runt 1500 personer för att hylla det gångna årets bästa kommunikation. I år skulle galan ha ägt rum den 24 april på Stockholm Waterfront Congress Centre, men som blev framskjuten. Vi kan nu vi berätta att galan kommer bli digital och dessutom kostnadsfri.

Guldäggsgalan 2020 kommer att livesändas fredagen den 29 maj kl 13.00-15.00 och ledas av vännerna Sanna Tidbeck och Hanna Dorsin.
Det kommer att delas ut Guldägg i kategorierna Aktivering, Annonsering, Audio, Digitalt, Förpackningsdesign, Hantverk, Identitetsdesign, Innovation, Integrerat, Kortare Filmer, Längre Filmer, PR och Utomhus.
Dessutom delas det ut specialpriser i Guldskrift, Guldblick, Platinaägget, Kycklingstipendiet och Titanpriset.

Gör oss sällskap digitalt!

Mer information och din digitala galabiljett hittar du här.


Var och när?

Vi livesänder från Stockholm Waterfront Congress Centre

Fredagen den 29 maj kl. 13.00 – 15.00


Biljetter

Årets galan är kostnadsfri, men du behöver anmäla dig för att få tillgång till livesändningen.
Mer information och din digitala galabiljett hittar du här.

 

Guldäggslunch

Mat är en stor del av att ett event blir en härlig upplevelse. När Guldäggsgalan nu blir digital så vill vi uppmuntra alla att unna sig en extra god lunch att avnjuta till livesändningen den 29 maj kl 13.00. Vi har bett 14 restauranger i Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlstad att sätta ihop sin egen guldäggslunch, redo att beställa för take away!

Pris: 250 kr inkl moms/person

Beställning görs direkt till respektive restaurang senast fredag 22 maj. Ange ”Guldägget” vid beställning. OBS! Inga ändringar/avbokningar möjliga efter detta datum.

Beställaren ombesörjer upphämning/bud. I Stockholm ger Ryska Posten 20% rabatt på normalbud och direktbud på 3h. Ange “Guldäggslunch” vid beställning.

Frågor och funderingar? Kontakta julia@komm.se

 

Efterfestbiljett
Så snart att det är möjligt att träffas igen så lovar vi att vi bjuder in till en Guldäggsefterfest där vi ännu en gång kan fira, sida vid sida.

 


Q&A

Var och när ser jag galan?
Årets digitala Guldäggsgala kommet att live-sändas på www.guldagget.se/guldaggsgalan2020 fredagen den 29 maj kl. 13.00 – 15.00.

Vilken plattform sänds galan på?
Gala sänds via Guldäggets hemsidan, men vi använder Rackfish Live som streaming-plattform.

Finns det möjlighet testa tekniken innan kl. 13.00 på fredag den 29 maj?
Sidan www.guldagget.se/guldaggsgalan2020 kommer att ligga uppe från ca kl. 09.00 för att du ska kunna testa att du kan visa skärmen på det sätt du önskar.

Går det att dela skärmen och visa galan på ett digitalt möte?
Vi rekommenderar ej att dela skärmen i digitala mötesrum. Detta då vi inte kan garantera kvalitén på sändningen. Istället rekommenderar vi att varje person surfar in på www.guldagget.se/guldaggsgalan2020 och tittar på sin egna skärm.

Kan jag se galan på mobilen?
Det går alldeles utmärkt!

Går det att pausa sändning av galan och fortsätta titta lite senare?
Nej, det går tyvärr inte att pausa sändningen utan galan sänds live.

Kommer det att finnas möjlighet att se galan i efterhand?
I dagsläget kommer inte galan att sändas i efterhand. Skulle detta beslut att ändras kommer detta att meddelas till dem som har fyllt i formuläret för att få en kostnadsfri digital biljett till galan. Har du inte gjort det kan du göra det här.

Något annat jag som tittare ska tänka på?
För bästa resultat rekommenderar vi en stabil internetuppkoppling. Kan man kolla på YouTube i fullkvalitet (HD 1080p) kommer man även att kunna se Guldäggsgalan.

 

Är du nominerad? Se då till att du, din uppdragsgivare och dina kollegor har slagit på ljudet på mobilen. Vet vem, kanske är det du som får ta emot ett samtal om ni vinner!

 

Har du några frågor kring tekniken är du varmt välkommen att kontakta Viktoria Widén på viktoria.widen@nineyards.se.

 


För frågor om galan kontakta:
Julia Urbán, 073-334 19 83, julia@komm.se
Fredrik Kullberg, 070-758 11 90, fredrik@komm.se