Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 > Nominerade Guldägget 2024 >

Pizzamodellen

Vi svenskar är duktiga på att handla mat. Vi handlar smart, skriver inköpslistor och gör veckoplaneringar och matlådor. Trots det, så handlar många av oss lite för mycket. Och dessutom är vi lite dåliga på att ta hand om maten vi köper. Både råvaror och matrester. Resultatet blir att vi slänger för mycket. Varför spara två champinjoner som har blivit över? Det går ju ändå inte att göra något av två, ynka svampar.

Lathet och okunskap säger vi! Det är därför vi lanserade ”Pizzamodellen” – ett helt nytt sätt att använda överblivna råvaror och goda matrester. Med pizzamodellen är ingen rest för liten för att spara. Allt blir ju gott på en pizza.

Så, från och med nu slänger vi inte det som har blivit över, nu slänger vi det på en pizza istället.

Arbetsgrupp

  • Art Director
    Ludvig Ehrenstråhle, Klaudia Carp
  • Copywriter
    Hanna Belander, Jacob Hamilton
  • Original Artwork
    Carl Cassel
  • Planner
    Minea Frykman
  • Producent
    Rebekah Cabré
  • Produktionsledare
    Kajsa Kurtén
  • Projektledare
    Anders Skagerfält
  • Repro
    Rickard Dymling
  • Retusch
    Rickard Dymling
  • Uppdragsgivare
    John Wernvik, Charlotte Nordling