Trust in Lust

År: 2009
Valör: Diplom
Uppdragsgivare: RFSU
Byrå: King

RFSU, har tagit fram en serie designade sexleksaker med ambitionen att erbjuda ett rumsrent och högkvalitativt sortiment med sex- och lustprodukter. Vår uppgift var att
skapa en förpackningsserie för produkter som skulle väcka lust utan att vara porriga, och samtidigt diskreta för att fungera för försäljning i varuhus och på Apoteken.

En lustfylld och sensuell förpackningsserie som inte upplevs vulgär. Som andas kvalitet och lekfullhet. Produkterna ligger i svarta boxar och runt dem finns en gördel som beskriver produkten. För ökad diskretion tas gördeln av och den helsvarta boxen fungerar som förvaring. Varje box har en specifik färg. Färgkodningen underlättar för kunderna, som kan be om produkterna över disk och säga ”Jag tar en blå” istället för ”Jag vill ha dildon”. För att förstärka att det handlar om designade kvalitetsprodukter visas produkterna på förpackningen nedtonade till väldigt diskreta siluetter. Produkterna har lekfulla namn som förtydligar att det inte behöver vara så dramatiskt att köpa en sexleksak, utan förmedlar att sex är viktigt, härligt, livsbejakande och lustfyllt.


Arbetsgrupp

Art Director
Helena Redman Bielke

Copywriter
Emma Zetterholm

Creative Director
Frank Hollingworth

Faktor
Björn Hedlund

Fotograf
Philip Karlberg

Kundansvarig
Sunit Mehrotra

Originalare
King Studio

Planner
Per Wilson, Anna Nordell

Produktionsledare
Linda Hymér , Ylva Abrahamsson

Projektledare
Patrik Söder

Repro
Mods

Uppdragsgivare
Carl Osvald, Anette Otterström


Andra vinnare i kategorin